virtuele maagband

De virtuele maagband

Denk je dat afvallen met hypnose jou kan helpen? Het gewichtsverliesprogramma van Hypnoseworld is per cliënt samengesteld op wat nodig is om het gezonde gewicht te bereiken én te behouden. Het kan zijn dat er tijdens de sessies nieuwe inzichten komen, waar we – als dit nodig is – verder aan kunnen werken. We zetten alles in om elke cliënt zo goed mogelijk te begeleiden naar het gewenste gewicht. Daarnaast kunnen we ook specifieke eetgewoontes aanpakken en ombuigen naar iets positiefs. Zoals:
• “Ik wil geen behoefte meer hebben aan chocolade”;
• “Ik ga elke dinsdag en donderdag naar de sportschool”;
• of “Ik drink geen alcohol tenzij het een sociale functie heeft”.

Hypnotherapie wordt vaak gebruikt voor het motiveren en het verwezenlijken van een doel. Het doel moet iets zijn waarvan je gelooft dat het mogelijk is om te bereiken. Het moet ook iets zijn waarvan je gelooft dat je het op de lange termijn leuk zult vinden.
“Het heeft geen zin jezelf te laten rennen als je een hekel hebt aan hardlopen.”
Het is belangrijk om te beseffen dat de hulp beschikbaar is. En dat iedereen de resultaten kan bereiken die hij / zij wil. De grootste stap is dat je toegeeft dat je echt hulp nodig hebt. De oplossing is beschikbaar. Alleen jij kunt de beslissing nemen om te veranderen.

Er zijn verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen:

1. Een enkele sessie:
Voor mensen die bekend zijn met hypnotherapie of als je aan een specifiek doel wilt werken. Bijvoorbeeld: Je staat vast op een bepaald gewicht. Of je voelt dat iets je blokkeert in het afvalproces.

2. Gewichtsverlies-programma
Voor mensen met overgewicht. In overleg en wat nodig is bestaat dit traject uit meerdere sessies.

3. De virtuele maagband
Speciaal voor mensen met een BMI van 30+. Dit traject bestaat uit 4 sessies (het plaatsen van de virtuele maagband gebeurt in de 2de sessie).

Wil je graag afvallen met hypnose? Maak dan een afspraak via de onderstaande button, of neem contact op.