'Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.'
Albert Einstein

Ervaringen

Lees hier de ervaringen van andere cliënten van HypnoseWorld. 

“Genieten doordat de angst die ik in me had zo goed als kwijt ben! “

Niet alleen rook ik al ruim 3,5 jaar niet meer door 1 sessie bij jou, maar nu heb ik zowaar ook het grootste deel van mijn wintersportvakantie kunnen genieten doordat de angst die ik in me had zo goed als kwijt ben! Heb slechts af en toe last gehad van gezonde spanning. Erg blij mee dus en wederom bedankt voor het geweldige werk dat je verricht!

“Zeer positieve ervaring met hypnotherapie”

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met hypnotherapie! Ik voelde me heel persoonlijk en betrokken benaderd. Er was ruim de tijd voor mij en voelde me nooit een nummer.

Ik kan dankzij de warme, goede begeleiding van Linda weer een stuk standvastiger in het leven staan! De sessies hebben me inzicht gegeven in mijn belevingsprocessen en ik kan daarmee nu verder!

“Sinds 30 jaar weer in het vliegtuig”

Een aantal weken geleden ben ik sinds 30 jaar weer in het vliegtuig gestapt. Dat had ik nooit gedaan als ik geen hypnotherapie had gehad. Dus bij deze: Linda onwijs bedankt! Je bent een kanjer.

“Ik had voor ik begon mijn twijfels maar ben er volledig voor gegaan “

Zoals beloofd een update hoe het gaat met het stoppen van nagelbijten.

Ik durf het eigenlijk nog niet heel hard te zeggen en ben ook een beetje bijgelovig maar…..het gaat SUPER goed!!!!

Ik vind mijn ervaring bij jouw echt heel bijzonder geweest. De hele beleving daar maar ook achteraf. Toen ik thuis kwam merkte ik dat ik ongemerkt de eerste twee dagen aan het nagelbijten was en was toen een beetje sceptisch. Dag drie was heel apart heel de behoefte was weg en ook de dagen erna. Toen schoot mij een cijfer binnen die jij mij tijdens de sessie vroeg wanneer ik zou stoppen en dat was het cijfer 2!
Na deze 2 dagen heb ik niet meer gebeten, gepulkt aan mijn nagel en ook niet meer die behoefte gehad. Nogmaals dit vind ik echt zo bijzonder en durf het nog niet hardop uit te spreken dat het nu echt gestopt is.
Ik wilde je laten weten dat ik er heel erg blij mee ben en je zeker op de hoogte hou van de voortgang.

Maar ik wil jou vooral bedanken voor de manier waarop je het gedaan hebt. Ik had voor ik begon mijn twijfels maar ben er volledig voor gegaan en dit komt mede dankzij jou. Jij hebt mij op een rustige en mooie manier meegenomen naar een mooie reis met een mooie eindbestemming. Ik ben er bijna maar heb dit dankzij jou bereikt. Je geeft en straalt vertrouwen uit.

Bedankt!

“Die trigger voor die woede is er niet meer”

Ik was al een tijdje niet happy. Dat uitte zich vooral in boosheid en woede tegenover mijn partner en familie. Tijd voor verandering vond ik, maar waar begin je? De wachtlijsten voor gesprekken met een psycholoog zijn super lang en eerlijk gezegd geloof ik daar niet in, althans niet voor mij. Toen kwam een vriendin naar mij toe met het idee voor hypnotherapie. Ik vertelde het aan mijn partner en zij vond Linda. Ze zei: ‘Deze vrouw ziet er lief uit’. En die inschatting was correct. Ik vroeg om een kennismakingsgesprek en ik voelde gelijk een goede vibe toen ik Linda sprak. Tijdens de kennismaking legde ze alles uit en daarnaast is ze lief en luistert ze goed. De volgende afspraak ging ik onder hypnose, ik dacht huh is dit hypnose want het voelt alsof je er helemaal bij bent. Tijdens de sessie zal Linda je begeleiden.

Na de sessie voelde ik mij heel moe, maar ik heb zoveel nieuwe inzichten gehad en ik voel mij heel rustig. Die trigger voor die woede is er niet meer. Nu reageer ik anders of spreek in uit wat ik voel als ik mij irriteer aan iets.

Ik zou Linda graag aan willen bevelen. Jong, oud, twijfel niet want het kan je leven op positieve manier veranderen.

“Op dit moment 12 kilo kwijt”

Linda, ik heb genoten van de gesprekken met jou. Het heeft mij doen inzien dat ik zelf keuzes moest maken en dat ik, bewust of onbewust, heb gekozen om af te gaan vallen. Op dit moment ben ik 12 kilo kwijt en ga rustig door met alle nieuwe inzichten totdat ik nogmaals 12 kilo kwijt ben!

“Ik probeer nog steeds te bevatten hoe snel dit gewerkt heeft.”

Op donderdag 2 juli mijn afspraak bij Linda gehad. Sinds kinds af aan heb ik last van hooikoorts en de laatste jaren zijn de aanvallen heftiger en langduriger geworden. ook de medicijnen sloegen niet altijd aan. Linda is een erg vriendelijke spontane vrouw en de hypnose heb ik als zeer prettig ervaren. We zijn nu twee dagen verder en het hooikoorts-weerbericht is de afgelopen dagen zeer ongunstig voor mij. Echter ben ik zonder medicijnen compleet klachtenvrij!

Ik probeer nog steeds te bevatten hoe snel dit gewerkt heeft. Dit had ik jaren eerder moeten doen! Ik raad ook iedereen aan die net als ik, gebukt gaan onder hun hooikoorts dit te proberen. Het is niet eng, je raakt van je klachten af en je kunt weer zorgeloos van de lente en zomer genieten!

“Kan het andere mensen die strugglen met zichzelf en afvallen zeker aanraden!”

Al heel lang struggle ik met mezelf en mijn strijd tegen overgewicht, ik had al vaker gehoord over afvallen met hypnose maar eigenlijk nooit van mensen in mijn directe omgeving. Toen ik op facebook hypnotherapie voorbij zag komen, dacht ik bij mezelf zal ik de stap gewoon zetten en het doen? Het virtuele maagband programma volgen.

En ik heb het gedaan, samen met mijn moeder zijn we deze bijzondere ervaring aangegaan en tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van. Linda prikte bij mijn eerste sessie al door me heen, ik heb veel dingen meegemaakt die mij zo negatief hebben laten denken over mezelf en stap voor stap heb ik dat losgelaten en voel ik me beter dan ooit. Ook het afvallen gaat super en me motivatie is meer aanwezig dan ooit!

Ik ben zo blij dat ik deze keuze gemaakt heb en dieze nieuwe fases in mijn leven met een lach tegemoet zie! Ik heb weer goeie zin en dat alles dankzij de bijzondere sessies met Linda. Ik heb nog 1 sessie te gaan en dan is het aan mezelf om dit succes door te zetten, wat ik wel jammer vind want ik kijk altijd uit naar de sessies met Linda!

Maar ik ga ervoor en kan andere mensen die strugglen met zichzelf en het afvallen dit zeker aanraden! Ik ben op en top tevreden!!!

“Er was altijd een stemmetje dat zei “Doe maar””

Op 1 april (geen grap), 17u00, was ik bij Linda de Ruiter voor hypnose om minder wijn te drinken. Voor mij was wijn een soort beloning aan het eind van de dag. Het probleem was dat ik dan per avond makkelijk een fles wijn dronk, of meer dan een fles. Linda en ik bespraken dit. Zij zei “Ik kan je helpen’. Ik zei heel stoer “Doe dan maar helemaal geen alcohol meer. Dat is makkelijk, lekker zwart/wit.”

We deden de hypnose-sessie, die op zich heel bijzonder was. Het resultaat is: ik drink geen wijn meer, en ook geen andere alcohol. ik maal er eigenlijk niet meer om. Er was altijd een stemmetje dat zei “Doe maar, Jaap, je hebt het verdiend vandaag”, “Een glas kan wel” of iets dergelijks. Dat stemmetje is weg, en ik drink niet meer.

Linda, Van mij krijg je minstens 5 sterren … voor je enthousiasme en openheid … je hypnose kennis en kunde … en natuurlijk voor het resultaat. Dank je wel!!!

“Mijn eerste kennismaking met Linda was meer dan positief!”

Ze heeft een warme en open persoonlijkheid wat maakte dat ik me meteen op mijn gemak voelde. Dat is voor mij heel belangrijk (voor wie niet :)). Ze luisterde goed naar mijn vraag en kwam met extra ideeën om het loslaten echt te bewerkstelligen. Heel belangrijk niet het idee te hebben dat ze dingen gaat doen die ik niet wil! Daarna vertelde ze uitgebreid hoe ze te werk zou gaan en ging pas aan de slag toen ze er van overtuigd was dat ik ontspannen was.

De sessie zelf was heel relaxt, ik kon het tempo bepalen en ze nam alle tijd voor me. Er was zelfs nog tijd om na te praten, ook heel fijn. Ik voelde me echt geweldig opgelucht en blij na de sessie. Nu een maand later voel ik me nog steeds super en ben Linda erg dankbaar voor haar geweldige hulp. Binnenkort ga ik ook naar haar toe om te stoppen met roken!

“Ik had een bijzondere ervaring tijdens de sessie.”

Ik kwam onlangs bij Linda omdat ik al tientallen jaren kamp met (soc) angst. Ik heb allerlei soorten van alternatieve geneeswijze geprobeerd maar helaas zonder blijvend resultaat. Ik ben zeer blij dat ik Linda heb gevonden. Wat een mooi mens!! Linda is oprecht, dat merk je. Ik was behoorlijk nerveus en angstig voor de sessie maar door de warme en lieve benadering van Linda werd ik gaandeweg rustiger.

Ik had een bijzondere ervaring tijdens de sessie. Ik kon namelijk niet stoppen met lachen. Ik heb jarenlang niet kunnen lachen door mijn situatie en mijn onderbewuste heeft mij getoond hoe het is om gelukkig en blij te voelen. Ik zal deze bijzondere ervaring nooit vergeten. Als ik van te voren wist hoe aangenaam hypnose is had ik nooit zo lang gewacht. Ik ben nu veel rustiger dan een maand geleden. Voel mij niet meer opgejaagd, ben vrolijker en positiever. Heerlijk gevoel en ik kan Linda hiervoor niet genoeg bedanken! Er is nog iets waar ik aan wil werken dus ik neem binnenkort weer contact op met Linda. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit. Lieve Linda, dank je voor alles en tot gauw!

“Geen moment angst meer!”

Het was even wennen de eerste paar afdalingen. Eerste afdaling zelfs heel spannend en daarna nog steeds wiebelig. Totdat ik na afdaling 4 besefte dat ik eigenlijk niet meer constant naar de grond keek en ik misschien wat wiebelig was omdat ik al 2 jaar niet had geskied! Daarna alleen maar leuk! Geen moment angst meer! Heel raar, maar het ‘werkt’ 🙂 Ontzettend bedankt!

“Voor 95 % genezen van nachtelijke paniekaanvallen”

Uitstekend geholpen en voor 95 % genezen van nachtelijke paniekaanvallen, (pavor nocturnus) en weer zelfverzekerd! Linda de Ruiter is 100 % vertrouwd en zeer tevreden mee.

“Ik durf me open te stellen en mijn grenzen aan te geven zonder daarbij gebruik te hoeven maken van alcohol.”

Graag wil ik mijn ervaring bij Linda met iedereen delen. Bij hypnose dacht ik altijd aan “hokus pokus” en vond het dus ook best spannend om te doen. Onvoorstelbaar hoe je onderbewustzijn je in zijn greep kan hebben. Dit was ook niet beter geworden na jarenlange therapie bij diverse psychologen. Omdat ik hierdoor radeloos was geworden had ik mij verscholen achter een drankprobleem. Dus ik had niets te verliezen en ben zo blij dat ik de hypnose sessie bij Linda heb gedaan! Door de hypnose ben ik nu geen slaafje meer van de fles wijn en voel me zoveel gelukkiger en krachtiger! Ik durf me open te stellen en mijn grenzen aan te geven zonder daarbij gebruik te hoeven maken van alcohol. Ik ben zo blij met deze positieve verandering en wil daarom ook graag anderen over de streep trekken om deze uitdaging aan te gaan. Linda gaat integer en respectvol met je om en straalt een enorme positiviteit uit. Je kan echt merken dat het haar passie is om mensen te helpen, bovendien is zij heel professioneel.

Rita

“Ik voel me bevrijd!”

Maandenlang heb ik bij twee Mensendieck therapeuten gezeten om van mijn struikel- en valangst af te komen. Het mocht niet baten, ik bleef op straat naar de steentjes kijken uit angst om te struikelen. Na twee uurtjes bij Linda liep ik zo de deur uit en heb sindsdien nooit meer naar de steentjes op straat gekeken. Ik voel me bevrijd! En Linda heeft nog zoveel meer voor me betekend, ik ben haar zeer dankbaar!

“Ik was de rust zelve! Ik verbaas mezelf er nog over. “

Ik kwam bij Linda omdat ik een kaakoperatie moest ondergaan en dit me spanning en angst gaf omdat ik een aantal medische missers had meegemaakt. Ik wou graag de operatie in rust en vertrouwen ingaan. En dat is gelukt! De hypnose sessie was erg fijn. Linda is empatisch en luistert erg goed naar je. Ze stelt je gerust en je voelt je in goede handen.

Na de hypnose sessie luisterde ik de hypnose audio nog een paar keer, en toen was het moment van de waarheid: de operatie. Ik was de rust zelve! Ik verbaas mezelf er nog over. Ik zat rustig in de wachtkamer, in de behandelstoel, en daarna was ik ook kalm. Geen paniek, maar overgave. Mijn onderbewuste wist door de hypnose dat deze operatie goed voor me was, en daardoor kon ik beter ontspannen. Ook na de operatie luisterde ik naar haar mp3 om vertrouwen in heling te hebben, en ook dat heeft bijgedragen. Linda, enorm bedankt voor je hulp!

“Ik kon de dood van mijn moeder niet verwerken”

Ik ben bij Linda de Ruiter geweest voor mijn klachten en de sessie’s hebben mij enorm goed geholpen. Voorheen had ik zoveel soorten therapieën gedaan niets heeft mij geholpen alleen hypnose.

Ik kon de dood van mijn moeder niet verwerken, het blijf maar in mijn hoofd ronddwalen en nu heb ik het een plekje gegeven. De eerste paar dagen na de sessie had ik een vreemd gevoel maar daarna was het weer normaal. Ik was ook depressief geworden, kon niet genieten van het leven. Ik zat in een negatief spiraal, was boos op iedereen en had een hekel aan mijn familie. Ik ging ook uitschelden en vloeken in het Surinaams. Mijn man was boos op me om het gedrag wat ik vertoonde. Nu kan ik weer lachen, genieten van de gekste dingen, zingend door de dag heen en niet meer uitschelden. Soms scheld ik wel maar dan verbeter ik mezelf.

Ik kreeg paniekaanval op het schoolplein van mijn zoontje. Ik durfde niet meer naar school te gaan met mijn zoon en kreeg hartkloppingen onderweg in de bus. Zo erg was het dat ik een dagje oxazepam moest innemen om rustig te worden. Toen heb ik een sessie voor mijn paniekaanval gedaan. Linda heeft toen alles toegepast en nu durf ik weer alles te doen wat ik voorheen ging vermijden.

Ik was ook angstig geworden na het overlijden van mijn moeder. Ze had hoge bloeddruk en is overleden na een hartaanval. Dus ik had ook plotseling verhoogde bloeddruk gekregen na haar overlijden door alle stress. Ik was zo angstig geworden dat ik dacht dat ik ook hoge bloeddruk had en hartaanval zou krijgen. Ik heb toen een sessie gedaan voor mijn angsten en nu ben ik niet meer bang voor ziektes.

Dus mensen ik zat in een soort gevangenis (drie jaren lang) in mijn hoofd en nu ben ik bevrijd van alle ellende dankzij hypnose en emdr wat Linda heeft toegepast. Nu kan ik dingen loslaten, geen cassettebandje meer dat blijft draaien in mijn hoofd. Ik ben nu ook rustiger en vrolijk geworden. Ik voelde me dezelfde dag al beter. Linda is vriendelijk en lacht veel en doet niet hoogmoedig.

“Mijn dochter is 2 keer geweest voor onzekerheid”

Op het eerst Linda is heel aardig en lief persoon en geeft een heel comfortabele en gezellige gevoel. Het is onmisbare eigenschap voor een hypnotherapeut. Ze luisterde heel goed naar ons probleem en met allerlei methoden probeert te helpen. Mijn dochter is 2 keer geweest voor onzekerheid en laag zelfbeeld en het heeft behoorlijk geholpen. Ik zal Linda echt aanraden voor een hypnotherapie.

“Niet alleen geholpen met afvallen maar ook met andere problemen”

Linda heeft me erg geholpen. Ik wilde een aantal kilo’s kwijt en dat is me zeker gelukt. Ik hoefde ook niet veel af te vallen maar wat ik wilde is me gelukt. Onthoud wel hoe zwaarder je bent hoe sneller en meer je afvalt. Linda is een topper in haar vak.

Linda heeft me niet alleen geholpen met afvallen via hypnose, maar ook met andere problemen. Ik heb er heel veel vertrouwen in en ik ben vol lof. Het zou erkend moeten worden en volledig vergoed moeten worden in het zorgpakket. Zouden vele kosten voor operaties en dokters kunnen besparen.

Denk je dat hypnotherapie je kan ondersteunen in het maken van een verandering.
Maak dan een afspraak of neem contact met ons op.