'Trust your unconscious, it knows more than you do'
Milton H. Erickson

Over

Hoi! Mijn naam is Linda de Ruiter. Ik begon mijn praktijk voor hypnotherapie in 2011. Na vele jaren met plezier gewerkt te hebben in Amsterdam, werk ik sinds 2019 in Capelle a/d IJssel. 

Werken met hypnose vind ik het mooiste om te doen. Elke sessie is weer anders. Vooral de mogenlijkheden en de kracht van ons onderbewustzijn maakt dit werk voor mij bijzonder. Ik geloof in het zelfhelend vermogen. Hierin is een extra stemmetje van buitenaf erg fijn!

Na mijn schooltijd begon ik in dienst bij de Koninklijke Landmacht. Hier groeide mijn interesse in mensen op psychologisch gebied. Tijdens mijn uitzending in voormalig Joegoslavië werd ik geïnspireerd om, na het lezen van het boek ‘Onbewust leren’ van Milton Erickson, mensen bewust te maken van hun onbewustheid.

Vastbesloten om iets met mijn inspiratie te doen, ging ik op zoek naar een opleiding in hypnotherapie. Op de Nederlandse academie voor Psychotherapie in Amsterdam heb ik de vierjarige opleiding tot NLP coach/counselor gevolgd.

Bij Itan in Groningen heb ik vervolgens de hypnose training van Milton Erickson gevolgd. Deze opleiding was een mooie basis voor mij om verder te gaan met de vierjarige beroepsopleiding tot hypnotherapeut, waar ik afstudeerde aan de Academie Hypnos te Bussum.

Mijn naam is Linda de Ruiter, hypnotherapeut bij Hypnose World in Capelle aan den IJssel en Amsterdam

“My voice will go with you”

Milton H. Erickson

Door bijscholing en intervisie blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied.
Zo ben ik opgeleid in: Brainspotting, regressie therapie, familie-opstellingen, sociaal panorama, EFT, EMDR, directe hypnose en meerdere gespecialiseerde masterclasses.

Doordat ik zelf uitgezonden ben geweest kan ik mij goed verplaatsen in mensen die hierdoor last hebben van post traumatisch stress syndroom (PTSS). De afgelopen jaren ben ik mij hierin gaan specialiseren en werk ik veel met mensen met verschillende soorten trauma’s.

Tot slot ben ik aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) en de koepelorganisatie RBCZ en SCAG.