stoppen met roken met hypnose bij Hypnoseworld in Capelle aan den IJssel en Amsterdam

Stoppen met roken met hypnose

De meeste rokers zijn op jonge leeftijd begonnen door een bewuste keuze. Vaak wordt dit op de lange termijn een verslavende gewoonte. Het kan zelfs een deel worden van je identiteit (ik ben een roker).

Roken wordt ook vaak geassocieerd met bepaalde activiteiten. Het is het eerste wat je doet als je wakker bent, of bij een kop koffie, in de pauzes, bij stress, tijdens autorijden of bij een gezellig avondje uit.

Onbewust leiden deze activiteiten naar het verlangen van een sigaret. Als dit proces is begonnen heb je geen bewuste controle meer over het roken. Dit maakt het stoppen lastiger.

Waarom stoppen met roken via hypnose?

Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom het goed is om te stoppen met roken, zoals:

  • Voor je gezondheid;
  • Om geld te besparen;
  • Voor een mooiere huid;
  • Een betere conditie;
  • Enzovoort…

We weten allemaal natuurlijk al dat roken slecht is voor je gezondheid. Zo zorgt roken voor een zere keelhoestenmoeite met ademhalen en daarnaast voor vele andere ernstige klachten.

Heb je besloten om te stoppen met roken? Dan kan hypnotherapie hier goed bij helpen:
Vaak zit de oorzaak van het roken verstopt in ons onderbewustzijn – het gedeelte van het brein waar je zelf geen invloed op hebt. Met hypnotherapie plaatsen we nieuwe suggesties in dit onderbewustzijn. Soms gaan we ook op zoek naar de reden achter het roken.

We zorgen daarbij dat de associaties die jij aan roken gekoppeld hebt geen betekenis meer hebben. Doordat deze associaties straks geen triggers meer vormen zal de rookbehoefte aanzienlijk verminderen. Hierdoor hoef je ook geen dingen te laten zoals een avondje stappen met rokende vrienden.

Afspraak maken voor stoppen met roken

Heb je besloten om permanent te stoppen? Hypnotherapie werkt ongeacht hoe lang en hoeveel je rookt. Veel cliënten zijn daarbij al gestopt met roken via hypnotherapie. Voor een succesvol resultaat moet je natuurlijk wel écht willen stoppen.

Veel mensen die willen stoppen zijn daarnaast bang dat ze kilo’s aankomen. Zo hebben ze roken in het verleden misschien vervangen door te snacken. Hier hoef je je geen zorgen om te maken.

Via hypnose gaan we de rookgewoonte namelijk vervangen door een gezonde leefstijl. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een gewichtstoename. Lees eventueel meer over afvallen met hypnose.

Wil je heel graag stoppen met roken, maar lukt het niet alleen? Ik help je graag. Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Aanvullende informatie:

Hypnoseworld past diverse soorten behandelingen en combinaties van behandelingen toe om ervoor te zorgen dat onze cliënten blijvend verandering bereiken. Dit zijn effectieve manieren om positieve veranderingen te maken.

Veel cliënten hebben mooie veranderingen ervaren door middel van hypnotherapie.
* De resultaten en het aantal sessies wat nodig is kunnen per persoon verschillen.

Wij werken onder andere met hypnoseNeuro Linguïstisch Programmeren (NLP), EMDR, EFT, IEMT en andere krachtige technieken. Deze technieken worden uitsluitend uitgevoerd op basis van ‘Een-op-Een’ sessies, om zo de gewenste veranderingen te maken met een duidelijke focus op het bereiken van het doel.

Vergoeding: Hypnotherapie valt onder ‘alternatieve therapie‘. Het kan zijn dat dit opgenomen is in uw zorgpakket. Weten of jouw particuliere zorgverzekeraar hypnotherapie vergoedt? Bekijk dan deze lijst. Neem contact op met uw zorgverzekering om te bevestigen of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Meer informatie over stoppen met roken met hypnose?

Neem dan contact op met onze praktijk of maak een afspraak.

Bellen kan via 06-2094181