“Kan het andere mensen die strugglen met zichzelf en afvallen zeker aanraden!”

Al heel lang struggle ik met mezelf en mijn strijd tegen overgewicht, ik had al vaker gehoord over afvallen met hypnose maar eigenlijk nooit van mensen in mijn directe omgeving. Toen ik op facebook hypnotherapie voorbij zag komen, dacht ik bij mezelf zal ik de stap gewoon zetten en het doen? Het virtuele maagband programma volgen.

En ik heb het gedaan, samen met mijn moeder zijn we deze bijzondere ervaring aangegaan en tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van. Linda prikte bij mijn eerste sessie al door me heen, ik heb veel dingen meegemaakt die mij zo negatief hebben laten denken over mezelf en stap voor stap heb ik dat losgelaten en voel ik me beter dan ooit. Ook het afvallen gaat super en me motivatie is meer aanwezig dan ooit!

Ik ben zo blij dat ik deze keuze gemaakt heb en dieze nieuwe fases in mijn leven met een lach tegemoet zie! Ik heb weer goeie zin en dat alles dankzij de bijzondere sessies met Linda. Ik heb nog 1 sessie te gaan en dan is het aan mezelf om dit succes door te zetten, wat ik wel jammer vind want ik kijk altijd uit naar de sessies met Linda!

Maar ik ga ervoor en kan andere mensen die strugglen met zichzelf en het afvallen dit zeker aanraden! Ik ben op en top tevreden!!!