“Ik kon de dood van mijn moeder niet verwerken”

Ik ben bij Linda de Ruiter geweest voor mijn klachten en de sessie’s hebben mij enorm goed geholpen. Voorheen had ik zoveel soorten therapieën gedaan niets heeft mij geholpen alleen hypnose.

Ik kon de dood van mijn moeder niet verwerken, het blijf maar in mijn hoofd ronddwalen en nu heb ik het een plekje gegeven. De eerste paar dagen na de sessie had ik een vreemd gevoel maar daarna was het weer normaal. Ik was ook depressief geworden, kon niet genieten van het leven. Ik zat in een negatief spiraal, was boos op iedereen en had een hekel aan mijn familie. Ik ging ook uitschelden en vloeken in het Surinaams. Mijn man was boos op me om het gedrag wat ik vertoonde. Nu kan ik weer lachen, genieten van de gekste dingen, zingend door de dag heen en niet meer uitschelden. Soms scheld ik wel maar dan verbeter ik mezelf.

Ik kreeg paniekaanval op het schoolplein van mijn zoontje. Ik durfde niet meer naar school te gaan met mijn zoon en kreeg hartkloppingen onderweg in de bus. Zo erg was het dat ik een dagje oxazepam moest innemen om rustig te worden. Toen heb ik een sessie voor mijn paniekaanval gedaan. Linda heeft toen alles toegepast en nu durf ik weer alles te doen wat ik voorheen ging vermijden.

Ik was ook angstig geworden na het overlijden van mijn moeder. Ze had hoge bloeddruk en is overleden na een hartaanval. Dus ik had ook plotseling verhoogde bloeddruk gekregen na haar overlijden door alle stress. Ik was zo angstig geworden dat ik dacht dat ik ook hoge bloeddruk had en hartaanval zou krijgen. Ik heb toen een sessie gedaan voor mijn angsten en nu ben ik niet meer bang voor ziektes.

Dus mensen ik zat in een soort gevangenis (drie jaren lang) in mijn hoofd en nu ben ik bevrijd van alle ellende dankzij hypnose en emdr wat Linda heeft toegepast. Nu kan ik dingen loslaten, geen cassettebandje meer dat blijft draaien in mijn hoofd. Ik ben nu ook rustiger en vrolijk geworden. Ik voelde me dezelfde dag al beter. Linda is vriendelijk en lacht veel en doet niet hoogmoedig.