De wereld van hypnose

Ben je klaar om een stap te zetten in de wereld van hypnose? Bij hypnotherapie wordt niet zoals bij veel anderen therapieën een beroep gedaan op je bewustzijn. Wij gaan werken met de kracht van je onderbewustzijn. Een hele andere aanpak dan je misschien gewend bent.

Vaak denk je bij hypnotherapie aan afvallen of om verslavend gedrag te stoppen. Hoewel veel mensen om deze reden vaak voor hypnotherapie kiezen zijn er ook vele andere redenen waarbij hypnotherapie een grote verandering kan maken. Ook wordt hypnotherapie veel toegepast als ondersteuning in een genezingsproces. En bij veel andere klachten van lichamelijke of geestelijke aard kunnen met hypnotherapie verminderd of verholpen worden. Je leest hier meer over op ‘Wat is hypnotherapie‘.

Hieronder vind je behandelingen waarmee ik je onder meer kan helpen. Zit jouw hulpvraag er niet bij? Neem dan gerust contact met mij op, zodat we samen kunnen bekijken wat ik voor jou kan betekenen. 

Voorbeelden van behandelingen

Angst en fobie

Last van een hevige angst of fobie die jouw dagelijks leven belemmert? Hypnotherapie kan goed helpen bij het overwinnen van je angst(en).

Burn-out & Stress

Werken aan een burn-out vereist ingrijpende veranderingen. Zowel op werk als in het sociale leven. Hypnotherapie biedt goede ondersteuning bij het maken van deze veranderingen.

Posttraumatische stressstoornis (PTSS)

Ben je betrokken geweest bij een traumatische gebeurtenis en heb je er (dagelijks) nog steeds veel last van? Hypnotherapie kan hier goed bij helpen. 

Rouwverwerking

Zit je middenin een rouwproces? Door het verdriet te ontkennen of weg te stoppen kan de pijn juist langer duren. Hoe kun je – los van verdriet – toch positief doorgaan in het leven?

Medisch onverklaarbare klachten (SOLK klachten)

SOLK klachten zijn lichamelijke klachten waarbij géén medische aandoening gevonden is. Denk aan onverklaarbare hoofdpijn, buikpijn, stotteren, maagklachten en gewichtsafname.

Sporthypnose

Twijfels, angst en andere negatieve gedachten kunnen de wedstrijd sterk beïnvloeden. Misschien denk je wel “Het lukt me toch niet” of “Ik ben niet goed genoeg”. Sporthypnose is geschikt voor sporters die vrij van angst alles uit zichzelf willen halen.

Verslavingen

Een verslaving kan naast je lichamelijke gezondheid ook je zelfrespect, je identiteit, je familie, je relaties, je werk en je financiën negatief beïnvloeden. Gelukkig is een verslaving met hypnose effectief te bestrijden.

Stoppen met roken

Wil je stoppen met roken, maar lukt het maar niet? Via hypnose zorgen we ervoor dat de associaties die jij aan roken gekoppeld hebt geen betekenis meer hebben. Doordat deze associaties straks geen triggers meer vormen zal de rookbehoefte aanzienlijk verminderen.

Afvallen met hypnose

Hypnose is geschikt voor iedereen die worstelt met (over)gewicht en van gezond eten en bewegen een gewoonte willen maken. 

Recensies van cliënten

Ervaringen van mooie veranderingen.

Er was altijd een stemmetje dat zei “Doe maar, Jaap, je hebt het verdiend vandaag”, “Een glas kan wel” of iets dergelijks. Dat stemmetje is weg, en ik drink niet meer.
Het virtuele maagband programma gevolgd, samen met mijn moeder zijn we deze bijzondere ervaring aangegaan en tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van.
“Sinds 30 jaar weer in het vliegtuig” Een aantal weken geleden ben ik sinds 30 jaar weer in het vliegtuig gestapt. Dat had ik nooit gedaan als ik geen hypnotherapie had gehad.

Hypnotherapie bij

'We cannot solve our problems with the same thinking that created them'
Albert Einstein

Aangesloten bij